دندانپزشکی دکتر ادیب

021-22430151

دریافت مشاوره، رزرو نوبت

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سوالات متداول

۱- داشتن سلامت دهان و دندان: داوطلبان باید لثه های سالم و تراکم استخوان کافی در فک برای حمایت از ایمپلنت داشته باشند. اگر استخوان کافی وجود نداشته باشد، ممکن است قبل از عمل ایمپلنت نیاز به پیوند استخوان باشد.

۲-از سلامت کلی خوبی برخوردار باشند . باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشند و از شرایطی که ممکن است در روند درمان اختلال ایجاد کند، مانند دیابت کنترل نشده یا اختلالات خودایمنی عاری باشند.

مهم است که با یک دندانپزشک یا جراح دهان واجد شرایط مشورت کنید تا مشخص شود آیا فردی کاندید مناسبی برای ایمپلنت های دندانی دیجیتال است، زیرا ممکن است مورد هر فرد متفاوت باشد.

 در مواردی که یک یا بیش از یک دندان از بین رفته باشد و بین دندان ها فاصله زیاد باشد و دندان های مجاور طبیعی باشد.  در مواردی که انتهای هر قوس دندان در یک یا چند دندان از بین رفته باشد و تنها یک سمت دندان طبیعی سالم باشد.  در مواقعی که همه دندان های یک فک یا دو فک از بین رفته باشد.

معمولا دندانپزشک با توجه به شرایط لثه و استخوان بیمار این عمل را همزمان با کشیدن دندان انجام می دهد اما اگر دندانی کشیده شده باشد بهتر است پس از ۳ هفته تا ۳ ماه عمل کاشت انجام شود و در حالتی عفونت وجود داشته باشد دندان ها باید به آرامی و با دقت و بدون آسیب رسیدن به استخوان نازک اطراف ریشه فرسوده کشیده شوند زیرا در این مدت لثه این قسمت ترمیم شده و اگر عفونتی وجود داشته باشد از بین می رود تا ایمپلنت به راحتی بتواند جایگذاری شود.

معمولا دندانپزشک با توجه به شرایط لثه و استخوان بیمار این عمل را همزمان با کشیدن دندان انجام می دهد اما اگر دندانی کشیده شده باشد بهتر است پس از ۳ هفته تا ۳ ماه عمل کاشت انجام شود و در حالتی عفونت وجود داشته باشد دندان ها باید به آرامی و با دقت و بدون آسیب رسیدن به استخوان نازک اطراف ریشه فرسوده کشیده شوند زیرا در این مدت لثه این قسمت ترمیم شده و اگر عفونتی وجود داشته باشد از بین می رود تا ایمپلنت به راحتی بتواند جایگذاری شود.

 این روش ایمپلنت، دقت بسیار بالایی دارد. در نتیجه احتمال موفقیت آن بسیار بالا و درصد خطای نزدیک به صفر دارد.  در ایمپلنت دندان دیجیتال، به دلیل کاهش میزان برش لثه و عدم نیاز به بخیه، دردهای بعد از عمل به حداقل می رسد.  از اصلی ترین مزیت های این روش، امکان کاشت چند پایه ایمپلنت طی یک جلسه می باشد که در مقایسه با روش سنتی، سرعت اثربخشی بسیار بالاتری دارد.  در این روش با توجه به این که پزشک تصویر دقیقی از آناتومی فک و مسیرهای عروقی دارد، فرآیند کاشت دندان را در مدت زمان بسیار کوتاه تری به انجام می رساند. به طور معمول، کاشت دندان دیجیتال حدود 15 دقیقه زمان خواهد برد!  به دلیل کوچک بودن برش ها و شکاف های لثه در این نوع ایمپلنت، بیمار بلافاصله پس از اتمام آن می تواند غذاهای طبیعی بخورد و نیاز به مراقبت های بعد از عمل سختگیرانه ای ندارد.  ایمپلنت دیجیتال چون با کمترین تهاجم (minimal_invasive) انجام می‌شود برای بیماران مخصوصا قلبی – عروقی و حتی دیابتی ها درمان انتخابی محسوب می‌شود چون جراحت و زخم به حداقل می‌رسد و در بسیاری موارد نیاز به قطع داروهای ضد انعقاد نیست!
باید ابتدا استخوان سازی شود. دندانپزشک با توجه به اسکن دیجیتال و CBCT شما میزان استخوان سازی را مشخص می کند.
ایمپلنت ها باید مانند دندان‌های طبیعی شما با مسواک زدن و نخ دندان به طور منظم (با استفاده از نخ مخصوص ایمپلنت) مراقبت شوند. ویزیت‌های منظم دندانپزشکی ( هر شش ماه یکبار ) همچنان مهم می باشند. انجام این کار به شما این امکان را می‌دهد ایمپلنت خود را برای مدت زمان بسیار بیشتری حفظ کنید.
جراحی ایمپلنت مانند پیوند ریه و قلب و … نیست و به دلیل این که از جنس تیتانیوم است و تیتانیوم با بدن سازگاری بسیار بالایی دارد ایمپلنت توسط بدن پس زده نمی شود.
خالی ماندن جای دندان موجب تحلیل استخوان فک می شود و دندان های کناری جا به جا می شوند و این امر موجب می شود مواد غذایی بین دندان ها باقی بماند و موجب پوسیدگی دندان ها می شود . و اگر استخوان دندان به طور کامل تحلیل شود حتی درمان آن توسط ایمپلنت نیز سخت و یا حتی ممکن است غیر ممکن شود.
هر فرد شرایط استخوان مخاطی و ظاهری منحصر به فرد خود را دارد و ایمپلنت با توجه به ساختمان دندان ها و استخوان فک و سایز دندان ها و رنگ دندان های هر شخص ساخته می شود و شباهت بسیار زیادی با دندان های طبیعی شخص دارد.
همه ایمپلنت ها از تیتانیوم ساخته می شوند اما از نظر شکل و فرم و استحکام و نوع گرید و درصد آلیاژ با هم تفاوت دارند.ایمپلنت ها همچنین در برخی ویژگی های خاص با هم تفاوت دارند .آنچه که ایمپلنت ها را از هم متمایز می‌کند پشتوانه علمی – پژوهشی و سابقه کمپانی تولید کننده ی ایمپلنت است.
بله حتما ، اگر شما یک ، چند دندان یا همه دندان های خود را از دست داده اید ، ایمپلنت های دندانی می توانند لبخند شما را باز گردانند.
از آنجا که ایمپلنت دندان مستقیماً در استخوان فک قرار می گیرد، باعث رشد استخوان جدید می شود. با گذشت زمان ، رشد استخوان در اطراف ایمپلنت همچنان ادامه می یابد و استخوان موجود را تقویت می کند. بعبارتی ایمپلنت های دندانی میتواند باعث جوانسازی بافت سخت و بدنبال ان باعث جوانسازی و سلامت بافت نرم اجزای صورت شود.
ایمپلنت یک راه حل دائمی برای از دست دادن دندان است. هنگامی که پایه فلزی از جنس تیتانیوم خالص در استخوان کاشته شد، برداشتن آن بسیار دشوار است. چون تیتانیوم سازگاری بسیار بالایی با استخوان دارد.
ایمپلنت مزایای متعددی را ارائه می دهد. در درجه اول، از جابجایی دندان های مجاور به شکافی که در اثر دندان از دست رفته باقی مانده است جلوگیری می کند. این حالت دندان شما را بهبود می بخشد و مشکلات جویدنی شما را نیز برطرف می کند. علاوه بر این، ایمپلنت همچنین مانع از تحلیل و کاهش استخوان شده و سلامت دهان و دندان را بهبود می بخشد.

معایب اصلی ایمپلنت این است که پس از کاشت، برداشتن آن بسیار دشوار است. 

ایمپلنت All-on-4 به پروتز کامل یا دست دندانی گفته می شود که تنها توسط چهار پیچ یا پایه تیتانیوم به فک متصل میشود این امر نیازی به ایمپلنت برای هر دندان ندارد. این پروتز میتواند ثابت باشد یا متحرک.
اگرچه دندان مصنوعی ایمپلنت نیست. ایمپلنت ها میتواند باعث افزایش گیر دندان مصنوعی بشوند، در صورتی که به منظور محکم شدن بر روی پایه ها ساخته شوند. با این حال، برخی از پروتزها ممکن است از ایمپلنت پشتیبانی نکنند. اگر اینطور باشد، ممکن است ایمپلنت ها نتوانند مورد استفاده قرار گیرند مگر اینکه یک دندان مصنوعی کاملاً جدید ساخته شود.
خیر. در بیشتر موارد، از آلیاژ تیتانیوم به عنوان ماده ای برای بدنه اصلی ایمپلنت دندان استفاده می شود. ایمپلنت تیتانیومی این امکان را می دهد که برای مدت طولانی بدون خراب شدن در محل خود بمانند و تحت تأثیر فرآیندهای شیمیایی بدن قرار نمی گیرند.
ایمپلنت های دندانی ممکن است تا حدی تحت پوشش بیمه قرار گیرند، اما هر بیمه ای شرایط متفاوت دارد.
بله بیشتر کمپانی های معتبر، ایمپلنت های دندانی را گارانتی می کنند.
این که آیا تحت درمان ایمپلنت یک دندان، درمان All on Four یا غیره هستید، پاسخ این سوال همیشه یکسان است: نه. این پروسه به دلیل بی حسی موضعی که توسط جراح دهان و دندان انجام می شود، بدون درد است. اگر شما خیلی مضطرب هستید، می توانید با تجویز دندانپزشک جراح، آرام بخش میل کنید تا شما را کاملاً راحت کند. پس از آن، ممکن است کمی تورم و درد را تجربه کنید. این معمول هست و ما توصیه می کنیم برای تسکین درد از مسکن هایی مانند پاراستامول یا استامینوفن استفاده کنید.
روند بهبودی پس از جراحی ایمپلنت می تواند به اندازه 7 روز باشد. در این مدت، ممکن است لازم باشد غذاهای نرم بخورید، خونریزی خفیف یا کبودی در ناحیه ایمپلنت و کمی درد در محل را تجربه کنید. اگر تورم یا ناراحتی همچنان ادامه داشت، می توانید به سادگی با جراح دهان و دندان خود در اینجا در Dental Solutions تماس بگیرید تا یک معاینه سریع انجام شود. آنتی بیوتیک ها یا داروهای بیشتری ممکن است تجویز شود.
در مورد جراحی ایمپلنت دندان، سن معمولاً مسئله ای نیست. ترمیم استخوان مورد نیاز در اطراف ایمپلنت دندان در بیماران جوان و مسن به طور یکسان اتفاق می افتد و برای همه رده های سنی ایده آل است. سلامت عمومی پزشکی و مناسب بودن برای انجام این عمل تنها مانع احتمالی برای هر بیمار مسنی است که مایل به انجام این عمل است. همه این موارد در مشاوره اولیه به طور کامل با دندانپزشک خود مورد بحث قرار میگیرد.
بله دقیقا. بطور معمول میتوان با کمک ۴ عدد مینی ایمپلنت لقی دست دندان را بر طرف کرد و این کار میتواند در یک جلسه انجام شود.

ایمپلنت ها باید مانند دندانهای طبیعی شما، با مسواک زدن و نخ دندان منظم (با استفاده از نخ مخصوص ایمپلنت) مراقبت شوند. ویزیت های منظم دندانپزشکی (هر شش ماه یکبار) همچنان مهم است. انجام این کار به شما امکان می دهد ایمپلنت خود را برای مدت زمان بسیار بیشتری حفظ کنید.